Suunnittelut

Markkinointisuunnitelmat

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Markkinoinnin huolellinen, tavoitteellinen, ja realistinen suunnittelu on elintärkeä osa liiketoimintasi kehittämistä. Kaipaatpa sitten kokonaisvaltaista markkinointisuunnitelmaa, suunnitelman päivittämistä  tai kampanjanomaista osasuunnitelmaa, Popan asiantuntijat auttavat sinua onnistumaan. 

Markkinointisuunnitelma perustuu liiketoimintasi tavoitteisiin  

Perehdymme huolellisesti yrityksesi ydinosaamiseen, kilpailijoihin, kohderyhmiisi ja alan tilanteeseen parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.  Markkinointisuunnitelmaan kartoitetaan markkinoinnin nykytilanne, kilpailija-analyysit, markkinoinnin kohderyhmät, tehtävät toimenpiteet sekä niiden mittarit, aikataulut vuosikelloineen ja arvion markkinointibudjetista. Hyvän suunnitelman pohjalta markkinointia on helppo lähteä toteuttamaan ja suunnitelma toimii samalla myös myynnin tukena.

Kun markkinointisuunnitelma on tehty, voidaan hypätä käytännön tekemisen pariin – Popalta saat muun muassa Google-mainonnan, printtisuorat, verkkosivut ja sisällöntuotannon

Heräsikö kysymyksiä tai kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!