Skip to content

Palvelut

Etusivu » Palvelut

popa-mitattavamarkkinointi

 

DIGIMARKKINOINTI KUNTOON

Toteutamme hakukoneoptimoidut verkkosivut, rakennamme liidikampanjat, toteutamme sähköpostimarkkinointi- ja klikkimainoskampanjat, tuotamme sisällöt. Markkinoinnin suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan matkan ymmärtäminen ja toimien optimointi matkan varrella.

MARKKINOINTIAUTOMAATIOLLA TULOKSIA

Kaipaatko liidejä? Haluatko tuntea asiakaskantasi syvällisemmin ja viestiä heille säännöllisesti? Mitattavamarkkinointi-palvelumme yhdistää markkinoinnin automaation ja kekseliään markkinointiviestin tulokselliseksi kokonaisuudeksi. Tarjoamme oivaltavia, tehokkaita ja monikanavaisia kampanjaratkaisuja pohjautuen toimeksiantajan liiketoiminnan ja kuluttajien ostokäyttäytymisen ymmärtämiseen.

 

popa-painopalvelut-ammattitaidolla

 

KATTAVAT RATKAISUT AMMATTITAIDOLLA.

Olemme erikoistuneet palveluun. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki painopalvelut monipuolisesti ja kattavasti. Toteutamme suoramarkkinointikampanjat, messuratkaisut ja kirjapainotyöt. Olemme myös yksilöidyn markkinointiviestinnän erityisosaaja: toteutamme personoidut kampanjat ja painotuotteet laajoille kohderyhmille. Valmistamme painotuotteet asiakkaan aineistosta tai suunnittelemme aineiston ammattitaidolla tarpeen mukaan. Voit luottaa toimitusaikalupaukseemme. Tuotantomme on ympäristöystävällinen.

Lue lisää »