Skip to content

Ratkaisut

Etusivu » Ratkaisut
 • popa-toimintatavat

  Popan missio 

  Popa, Pohjolan Palvelut Oy, on erilainen markkinoinnin kumppani. Missiomme on luoda vaivattomampi ja tuloksellisempi arki asiakasyrityksillemme ja muille markkinoinnin ammattilaisille monikanavaisen markkinointiosaamisemme kautta. Kuljemme nykyaikaisen markkinointiviestinnän kehityksen kärjessä ja tuomme ratkaisut helposti asiakkaidemme saataville.

  Arvot

  Pidämme kunniassa rohkeutta luoda uutta ja kyseenalaistaa totuttua. Tavoitteellisuus on olennainen osa jokaista projektiamme. Kannustamme tasapainoon työ- ja yksityiselämässä. Rehellisyys on meille tärkeää, emmekä anna tarkoituksen pyhittää keinoja. Yhdenvertaisuus merkitsee meillä tiimityötä, jossa jokaisen työpanos on arvokas ja tarpellinen onnistuneen lopputuloksen kannalta.

  Markkinointiratkaisumme

  Ratkaisukeskeinen ajattelu on toimintamme ytimessä. Haluamme luoda pitkäaikaisia asiakas- ja kumppanuussuhteita erityisen asiakaspalvelukokemuksen kautta. Kartoitamme nykytilanteen, muodostamme näkemyksen ja suunnittelemme ratkaisun. Asiakkaan haaste on meidän haasteemme, jonka otamme ilolla vastaan. Toimintatapamme on verkostomainen: asiakas saa yhteistyökumppaniemme laajan osaamispääoman käyttöönsä.