Skip to content
Etusivu » Tiimi ja osaaminen » Jyrki Anttila
Jyrki-Anttila-tarina-popa

Jyrki Anttila

Jyrki Anttila toimii Popan palvelu- ja ratkaisumyynnissä sekä asiakkuusjohtajana. Värikäs urapolku Kadettikoulusta kiinteistöbisnesten kautta maahantuontiin, alppivalmennukseen ja joukkuemanagerointiin, ja autokaupan kautta lopulta Popaan, on antanut Jyrkille erinomaiset edellytykset ymmärtää erityyppisten asiakkaiden tarpeita.

Jyrkiä voi hyvällä syyllä pitää myönteisen, ratkaisukeskeisen ja asiakkuuslähtöisen ajattelun malliesimerkkinä. Erityisesti asiakastyö on Jyrkin sydäntä lähellä: mahdollisuus ratkaista asiakkaan ongelma – pieni tai suuri – on haaste, joka ei lakkaa innostamasta Jyrkiä. Johdonmukainen asiakaspalvelukokemus onkin Jyrkin työn keskiössä: hyvän hinta-laatusuhteen rinnalla palvelun henki ja toimitusaika ovat asiakastyytyväisyyteen merkittävästi vaikuttavia tekijöitä. 

Popa työnantajana on Jyrkin mielestä harvinaislaatuinen, koska yritys on muuntautumiskykyinen ja pyrkii muovaamaan alan kehitystrendejä, ei vain seuraamaan niitä. 

Pitkää päivää ahkeroiva myyntitykki viettää harvinaisen vapaa-aikansa mieluiten lastensa harrastusten parissa – tytär ratsastaa kilpaa ja poika ajaa kilpaa. Isää tarvitaan moneen.

Jyrki Anttila
yhteyspäällikkö
Oulu
040 749 4449
jyrki @ popa.fi

Soita Jyrkille tai jätä viesti alla!

CAPTCHA
Vastaa tähän, jotta tiedämme, että et ole botti