Skip to content
Etusivu » Tiimi ja osaaminen » Sakke Gustafsson
Sakke Gustafsson-tarina-popa

Sakke Gustafsson

Sakke Gustafsson on vuonna 1956 perustetun Popan toimitusjohtaja ja vastaa yrityksen liiketoiminnoista Oulussa ja Rovaniemellä. Sakella on vuosikymmenten kokemus mainostoimistoista ja painoalalta.

Jo parikymppisenä ensimmäisen yrityksensä – reprotalon – perustanut rohkea edelläkävijä sai valtakunnallisen nuoryrittäjäpalkinnon vuonna 1998 innovatiivisesta, tuloksellisesta ja rohkeasta yrittämisestä. Yrityksen johtajana ja esimiehenä Sakke pyrkii luomaan yksilöä ja ihmisarvoa kunnioittavan tekemisen kulttuurin.

Pitkän sarjayrittäjäuran varrelta karttunut kokemus ja näkemys ovat tuoneet asiakasymmärtämyksen, käytännönläheisyyden ja tavoitteellisuuden kaikkeen tekemiseen. Sakke seuraa tiiviisti markkinointialan kehitystrendejä: markkinoinnin automaatio valtaa alaa, mutta harva yritys osaa aidosti ja tuottavasti soveltaa tarjolla olevia ohjelmistoja omassa markkinoinnissaan.

Popan Mitattavamarkkinointi (mm) on Saken johdolla kehitetty monikanavainen, markkinoinnin automaatiota hyödyntävä ratkaisu, jonka avulla voi toteuttaa kohdennettuja kampanjoita, tapahtumia ja www-sivustoratkaisuja mitattavasti.

Vapaa-ajallaan Sakke nauttii metsästyksestä, koirista, valokuvauksesta ja taitavana puuseppänä erityisesti puukäsitöistä. Sakke on myös Suomen ensimmäisten joukkoon lukeutuvia Mac-käyttäjiä – edelläkävijä siinäkin.

Sakke Gustafsson
toimitusjohtaja
Oulu
040 351 7181
sakke @ popa.fi

Soita Sakelle tai jätä viesti alla!

CAPTCHA
Vastaa tähän, jotta tiedämme, että et ole botti