Suunnittelut

Vaalimainonta

Vaikuttavaa vaalimainontaa

Popa toteuttaa tuleviin vaaleihin laadukasta vaalimainontaa, joka tavoittaa. Meiltä saat tarkasti kohdennetut kampanjat sosiaaliseen mediaan, verkkoon ja perinteiseen mediaan. Suunnitellaan yhdessä vaalikampanjasi teemat, viestinnän kärki ja kanavat! 

Painotuotteet ja aineistonvalmistus

Roll-upit tapahtumiin, esitteet, julisteet ja kaikki muu printtimateriaali vaalimainontaa varten on saatavilla Popalta. 

On tärkeää, että viestit jo ulkoasulla äänestäjille oikealla
viestillä – me suunnittelemme sinulle kampanjaasi varten graafisen ilmeen, joka ei jää huomiotta. Ulkoasun merkitys on suuri, sillä äänestäjien ensivaikutelma sinusta syntyy mainoksen, esitteen tai käyntikortin perusteella. Popalta saat helposti ulkoasut mihin tahansa mediaan – suunnittelemme niin lehtimainokset, käyntikortit ja esitteet, kuin somemainokset ja verkkosivut. Luomme tuotteisiin myös kohderyhmiisi vetoavat, kampanjasi teemojen mukaiset tekstit.

Digitaalinen vaalimainonta

Vuonna 2021 on ehdottoman tärkeää olla esillä siellä,
missä äänestäjätkin ovat – digitaalisilla alustolla ja sosiaalisessa mediassa. Koronatilanteen vuoksi digitaalisten kanavien merkitys korostuu entisestään. Meiltä saat laadukkaat kampanjan kotisivut, vaalivideot, sähköpostimarkkinoinnin ja mainonnan sosiaalisessa mediassa. Digitaalista vaalimainontaa on helppo optimoida ja muokata vaikka kesken kampanjan sen mukaisesti, miten yleinen vaalikeskustelu etenee.

Kokoontumisrajoitukset voivat estää perinteisten vaalitapahtumien järjestämisen – oletko varautunut siirtämään vaalitapahtumasi verkkoon? Me voimme organisoida virtuaaliset ja interaktiiviset vaalitapahtumat puolestasi.

Aloitetaan kampanjasi suunnittelu:

Ota yhteyttä:

Popa Oulu: 0400 550 443

Popa Rovaniemi: 0400 550 443

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!