Referenssit

Referenssit

Tässä osiossa on muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme. Lue mitä mieltä he ovat meistä!

“Yhteistyömme Popan kanssa lähti aika hauskasti käyntiin. Ensin piti vain tehdä vain muutamia juttuja, mutta sitten riks, raks ja poks he suunnittelivat meille logosta tienvarsimainontaan ja visuaaliseen ilmeeseen KAIKEN. Painotuotteetkin ovat laadukkaita ja Popan ammattilaiset osaavat tarjota meille vain parasta. Kaksi suurinta syytä miksi luotamme edelleen Popaan on rautainen ammattitaito ja palveluasenne. Yksi viiden minuutin puhelu tai Whatsappiin viesti ranskalaisilla viivoilla, niin idea on jo kohta käytännössä. Lähetykset saapuvat aina ajallaan ja ovat laadukkaita, niin kuin luvataan. Osaava ja ammattitaitoinen markkinoinnin kumppani tekee meidän tekemisestä helpompaa. Pystyn esimerkiksi itse keskittymään omiin tehtäviini 100 lasissa kun tiedän että markkinoinnin puoli on luotettavissa käsissä. Popa on luotettava markkinoinnin kumppani, suosittelen.”

Oliver Majuri, toimitusjohtaja

Pohjoisen Laatumaalaus Oy

Vantaa

“SAO Guld & Silverin yhteistyö Popan kanssa on alusta alkaen sujunut todella hyvin. Yhteydenpito on todella jouhevaa ja nopeisiin ongelmiin on aina saanut nopeaa reagointia. Popa on siis todella reagointikykyinen. Painotuotteet ovat laadukkaita ja palveluasenne kohdallaan.

Pidän Popassa erityisesti siitä että kun asioin, niin asiat hoituu helposti, eikä taustalla ole montaa ihmistä sekoittamassa pakkaa.

Mahtavaa on se että voin soittaa koska tahansa tutulle yhteyshenkilölle ja saan vastaukset lähes samantien. Vaikka toimintamme on koko ruotsin alueella, niin tilaukset ja toimitukset, isotkin määrät ovat onnistuneet Ruotsin puolelle vaivattomasti eikä niistä ole koitunut ongelmia. Popan palveluihin voi luottaa.”

Jyrki Tervo, yrittäjä

SAO Guld & Silver

Haaparanta

“Popa on ollut merkittävä yhteistyökumppani ChocoSomnian näkyvyyden kannalta. Olemme
saaneet heidän kautta edustavat käyntikortit, lahjakortit ja roll-upit. Meidän omat asiakkaat toivovat meiltä usein personoituja pakkauksia ja Popan ammattilaisten kanssa niidenkin toteutus onnistuu helposti.

Näyttävin tilaamamme kokonaisuus on ikkunateippaukset myymälän sisä- ja ulkoikkunoihin sekä säilyvä mainosnäyttö, joka edustaa meitä yötäpäivää Oulun keskustassa.
Popan kanssa yhteydenpito on helpompaa kuin kenenkään muun kanssa ja aikataulut pitävät kutinsa.  He
todella osaavat tarjota asiakkaalle paremman vaihtoehdon, kuin mitä olisi itse osannut edes kuvitella. Popalle pisteet 6/5”.

Jenna Antinmaa, myyntipäälikkö

ChocoSomnia Oy

Oulu

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

“Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Oulu

“Popan digimarkkinoinnin myötä uusia asiakkaita tulee myymälään joinakin viikkoina ihan ryppäinä eli silloin tiedän että digivelhot on väännelleet namikoita johonkin suuntaan. Annan Popalle kiitosta erittäin nopeasta reagoinnista yrittäjän toiveisiin ja kiitosta siitä, kun yrittäjällä sattuu olemaan ajatuksen häivä niin Popa täyttää puuttuvat kohdat ja ajatuksenhäivä onkin jo kohta totetutettu!” 

Kirsi Huttunen

Kirsi Huttunen, kauppias

Muskettikoira

Oulu

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!