Toimintatapamme

Popa on täällä sinua varten, suunnittelemassa markkinoinnin ja visuaaliset suunnittelutyöt yrityksellesi puolestasi.

Popalta saat yrityksesi kaikkiin tarpeisiin markkinoinnin suunnitelmat. Suunnittelutyömme ytimessä on aina sinun tarpeesi ja tavoitteesi. Tavoitteen ympärille rakennamme tarkat toiminnan vaiheet, joita noudattamalla tavoitteesi saavutetaan. Oli kyseessä sitten markkinointisuunnitelmasi kokonaisuudessaan, kampanjasuunnittelu, markkinointisi sisältösuunnittelu tai somesuunnittelu – me autamme sinua onnistumaan.

Suunnittelemme organisaatiosi visuaalisen ilmeen sekä graafisen suunnittelun, unohtamattakaan Web Designia. Kokeneet graafisen alan taiturimme luovat käyttöösi organisaatiosi persoonaa korostavan visuaalisen ilmeen. Verkkosivujen ulkoasut, bannerimainokset, logot, mainosten ulkoasujen suunnittelut, typografiat, tuotteiden etiketit – kaikki kätevästi Popalta!

Tutustu linkkien kautta suunnittelun palvelutarjontaamme ja ota meihin yhteyttä. Mikäli et löydä palvelutarjonnastamme etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan erilaisista vaihtoehdoista.

Katso video
Somesovellukset puhelimella

Aiheuttaako digimarkkinoinnin maailma päänvaivaa?

Ei hätää – Popan ilmaisella digimarkkinoinnin oppaalla muodostat hyvän käsityksen siitä, millaisia vaihtoehtoja digitaalisella markkinoinnilla on tarjottavana. Lataa ja opi! 

Lataamalla oppaan hyväksyt uutiskirjetilauksen. Älä huoli, emme spämmää.

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari  Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, toimitusjohtaja

Akvatek Oy

Yhteyshenkilöt

Sakke Gustafsson
Toimitusjohtaja
Oulu
040 351 7181
sakke (at) popa.fi

Jyrki Anttila 
Yhteyspäällikkö
Oulu
040 749 4449
jyrki (at) popa.fi

Ilkka Haarahiltunen
Myyntipäällikkö
Rovaniemi
040 160 4128
ilkka (at) popa.fi

Benjam Gustafsson
Myynti, digimarkkinointi
Oulu
040 723 7192
benjam (at) popa.fi

Kysy tarjous suunnittelupalveluista

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!