Suunnittelut

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu yrityksesi kaikkiin tarpeisiin

Oletko koskaan pähkäillyt ruokakaupan hyllyllä kahden hinnaltaan ja sisällöltään tismalleen samanlaisen tuotteen välillä ja päätynyt ostamaan toisen hienomman ulkoasun vuoksi? Sitä on onnistunut graafinen suunnittelu – ja onnistunutta graafista suunnittelua saat Popalta.

Graafinen suunnittelu on minkä tahansa markkinoinnin tai organisaation muun materiaalin ulkoasun visuaalista suunnittelua. Graafinen suunnittelu on myös hyvin merkittävä osa organisaatiosi viestintää.

Hyvin toteutetut graafiset elementit:

  • saavat organisaatiosi erottumaan kilpailijoistasi edukseen,
  • saa yrityksesi näyttämään hyvältä ja laatuun panostavalta,
  • ja välittää asiakkaille haluamasi viestin selkeästi ja ainutlaatuisesti.

 

Tarvitsetko mahtavalle mainosideallesi ulkoasun? Kaipaatko kenties yrityksellesi uuden logon? Haluaisitko tapahtumallesi parhaan mahdollisen julisteen, josta käy houkuttelevasti ilmi tapahtumasi hieno line-up ja tapahtuman identiteetti?

Oli kyseessä sitten julisteet, esitteet, logot, käyntikortit, mainokset, tuotteiden etiketit tai muut, Popan graafisen alan taiturit täyttävät taatusti tarpeesi tasokkaalla laadulla.

Me tiedämme, että ulkoasulla on merkitystä. Suunnittelemme tavoitteidesi mukaisen ulkoasun mihin tahansa.

Suunnittelutyömme ytimessä on aina tavoitteesi ja sen täyttäminen

Graafisen alan taiturimme ovat suunnitelleet tuhansia ulkoasuja erilaisille markkinointimateriaaleille – aina asiakkaan odotukset ylittäen. Olemme tuottaneet graafista suunnittelua vuosien saatossa erilaisille yrityksille erilaisilla toimialoilla, ja olisikin helpompi listata ne toimialat, joille emme ole tuottaneet graafista suunnittelua.

Asiakkaiden ensivaikutelma organisaatiostasi syntyy suoraan graafisesta suunnittelusta

Graafinen suunnittelu määrittää, miten ihmiset näkevät tarjoamasi tuotteet tai palvelut, sekä sen, minkälaisen viestin haluat kokonaisuudessaan välittää. Hyvin graafisesti suunnitellut markkinointi- ja muut materiaalit jäävät kuluttajien mieleen paremmin ja lisäävät arvoa brändillesi – ja tärkeimpänä antavat organisaatiostasi hyvän, laatuun panostavan kuvan.

Kun graafiseen suunnitteluun todella panostetaan, sillä voidaan parantaa mielikuvaa organisaatiosta sekä parantaa myyntiä. Huonosti toteutettu graafinen suunnittelu ei jää huomaamatta potentiaalisten asiakkaiden toimesta, ja voi vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen negatiivisella tavalla. Huono graafinen suunnittelu ei luonnollisesti myöskään välitä haluamaasi viestiä asiakkaillesi.

Kuva kertoo edelleen enemmän kuin tuhat sanaa – Anna meidän olla apunasi graafisessa onnistumisessa.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysymyksiä graafisen suunnittelun palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, äläkä unohda katsoa referenssejämme!

PS. Popalta saat myös kaikki painotuotteet, mitä markkinointiin tarvitset!
visuaalisen ilmeen suunnittelua
Popan painamia lehtiä lehtitelineessä

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!