Suunnittelut

Visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme on työkalu, jolla viestitään asiakkaille brändisi olemus

Haluaisitko päivittää organisaatiosi visuaalisen ilmeen vai oletko kenties perustamassa uutta yritystä tai yhteisöä, joka kaipaa visuaalista ilmettä?

Popa on täällä sinua varten. Me voimme suunnitella visuaalisen ilmeen tarpeisiisi ammattitaidolla ja tasokkaalla laadulla.

Visuaalisen ilmeen merkitys on suuri, sillä usein ensivaikutelma organisaatiostasi asiakkaallesi muodostuu juuri visuaalisen ilmeen kautta. On tärkeää, että jo ensisilmäyksellä asiakas ymmärtää, mitä yritys edustaa. Vaikuttavalla visuaalisella ilmeellä saat jalkasi oven väliin heti asiakkaan nähdessä verkkosivusi, yksittäisen tuote-esitteen tai käyntikorttisi. Tasokas visuaalinen ilme myös viestii asiakkaille siitä, että panostat laatuun.

Popan kokeneet graafisen alan taiturit luovat sinulle organisaatiosi persoonaa korostavan ilmeen

Brändisi persoona ja/tai identiteetti on luomistyömme ytimessä. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu visuaalinen ilme parhaimmillaan kertoo ilman sanoja, mitä arvoja organisaatiosi edustaa ja millainen se on.

Ennen kuin suunnittelemme yrityksellesi visuaalisen ilmeen, perehdymme huolellisesti toimialaasi sekä organisaatiosi visioon, arvoihin ja tavoitteisiin. Pidämme yhteisen aloituspalaverin, jossa keskustelemme siitä, mitä organisaatiosi visuaalinen ilme haluaa viestiä ja mitä sillä tavoitellaan.

Mitä visuaaliseen ilmeeseen sisältyy?

Popan suunnittelemana saat seuraavat: uniikin yritystunnuksen eli logon, tunnusvärit, typografian sekä graafisen ohjeistuksen

Liikemerkki

Suunnittelemme organisaatiollesi tunnistettavan ja mieleenpainuvan liikemerkin, joka sisältää merkin sekä yrityksen logotyypin. Logo on yksi tärkeimmistä brändin visuaalisista elementeistä.

Tunnusvärit

Suunnittelemme värit organisaatiosi käyttöön. Värit itsessään välittävät asiakkaalle kuvan siitä, mitä organisaatiosi kertoo itsestään pelkistetyimmillään.

Typografia

Määrittelemme organisaatiosi käyttöön tulevat kirjaisintyypit eli fontit, jotka herättävät kuluttajan huomion sekä tekevät viestinnän sisällöistä vaivattoman ja selkeän lukea.

Graafinen ohjeistus

Graafinen ohjeistuksemme kertoo sinulle suunnitellun ilmeen pelisäännöt. Siinä määritellään yksityiskohtaisesti, miten luotuja elementtejä käytetään eri tilanteissa. Graafista ohjeistoa noudattamalla on taattu, että visuaalinen ilme pitää ja on yhtenäinen joka paikassa ja tilanteessa.

Me Popalla olemme suunnitelleet visuaalisia ilmeitä ravintola-alan yrityksistä rakennusalan yrityksiin asti – ja väliin mahtuu jos jonkinmoista. Kuuntelemme aina toiveesi ja tavoitteesi, ja luomme sinulle mieluisan, toimivan ilmeen.

Mikäli kiinnostuit tai sinulla heräsi kysymyksiä tarjoamistamme visuaalisista palveluista, klikkaa Pyydä tarjous -painiketta ja laita meille viestiä, niin autamme sinua!

visuaalisen ilmeen suunnittelua

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

 

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!