Tuotannot

Painotuotteet​

Painotuotteet yrityksellesi Popannopeutta

Popalta saat kaikki tarvitsemasi painotuotteet – valmiista materiaalista tai meidän ammattitaidolla suunnittelemastamme. Popa on täyden palvelun painotalo. Me tiedämme, että painotuotteita tilatessa laatu ja nopeus ratkaisevat.  Käyttämämme materiaali on ensiluokkaista sekä ympäristöystävällistä. Kaiken lisäksi toimitusaikamme on erittäin nopea, ja painotuotteemme ovat pikaisellakin aikataululla tilattavissa. Digitaalisesta kuvastostamme näet kaikki tarjoamamme painotuotteet.

Olemme tuottaneet painopalveluja valtiojohdolle, pörssiyrityksille, kaupungeille ja kunnille, pk-yrityksille sekä erilaisille yhteisöille ja yhdistyksille, erinomaisin palauttein. Painotuotteidemme toimitusaika on aina nopea ja luotettava. 

Julisteet, esitteet ja flyerit yrityksesi tarpeisiin

Suunnittelemme tarvitsemasi painotuotteet kohderyhmääsi houkuttelevaksi tai painamme ne valmiista materiaalista. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin paras ratkaisu! 

Markkinointisuunnitelma, kuvituskuva

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!