Tuotannot

Google-mainonta

Google-mainonnassa maksat vain klikkauksista 

Asiakas on hakemassa tietoa verkosta kipeästi tarvitsemastaan palvelusta. Mainostasi näytetään hakutulosten yläosassa, josta asiakkaan on kätevä klikata sitä. Asiakas päätyy verkkosivullesi ja ottaa yhteyttä. Sitä on mainonta Googlessa.

Hakukonemainonta Googlessa

Hakukonemainonta on mainontaa, joka esiintyy hakukoneiden hakutuloksissa. Hakukonemainonta on klikkimainonnan suosituin muoto, eikä suotta; Hakukonemainonnalla tuotteesi ja palvelusi ovat asiakkaan näkyvillä parhaalla hetkellä asiakkaan etsiessä verkosta tarjoamaasi tietoa, tuotetta tai palvelua.

Luomme teille tavoitteenne mukaiset hakukonemainonnan kampanjat. Optimoimme kampanjoita matkan varrella, jotta saatte kaiken mahdollisen potentiaalin irti hakukonemainonnasta. Kuinka se hakukonemainonta sitten Popalla toimii? 

Me määrittelemme tutkimuksen avulla, mitkä ovat juuri ne hakusanat, joita asiakas käyttää etsiessään tarjoamaasi tuotetta tai palvelua. Hakusanamäärittelyn jälkeen luomme palvelustasi tai tuotteestasi kertovia, osuvia mainoksia.

Keräämme dataa siitä, miten mainoksesi suoriutuvat käytännössä. Tämän datan analysoimalla saamme tietoomme, mitkä ovat kaikista mainoksista parhaat ja mitä mainoksia täytyy muokata.

Muokkaamme kampanjaa ja sen mainoksia datan suoman tiedon avulla paremmiksi ja kustannustehokkaammaksi. Raportoimme sinulle data apuvälineenä, miten mainoskampanja on onnistunut ja mitä saavutettiin hakukonemainonnalla.

Lyhykäisyydessään Popan hakukonemainonta toimii siis yllä olevalla tavalla. Datan kerääminen ei ole hätähousujen hommaa, vaan siinä kestää noin 3 – 4 viikkoa. Mitä enemmän dataa on, sitä helpompi kampanjaa on optimoida. Hakukonemainonnalla sijoitut siis hakutulosten kärkeen. Eikö kuulostakin hyvältä? 

Google-mainonnan mahdollisuudet

Mainontaa on mahdollista kohdentaa iän, sukupuolen ja sijaintitietojen perusteella. Jos kohderyhmä on tiedossa, on järkevää rajata ulos sellaiset kohderyhmät, jotka eivät ole sinulle tärkeitä – näin säästät mainonnan budjettiasi. Mainontaa voi myös kohdentaa tietyille kellonajoille. 

Display-mainonta Googlen verkostoissa

Tunnemme myös display-mainonnan salat – Voimme luoda tuotteellesi tai palvelullesi kampanjat, joilla saadaan edullisia klikkejä sivullesi. Display-mainonnassa pätee samat temput kuin Googlen hakusanamainonnassa, eli se on kohdistettavissa perustuen demografisiin tietoihin ja kaiken lisäksi mainontaa voidaan suoraan kohdentaa vaikkapa kilpailijoidesi verkkosivuilla vieraileville ihmisille. Sovellusmainoksien klikit ovat tyypillisesti edullisia, mutta konversioprosentit matalampia kuin hakukonemainonnassa. Tästä sinun ei kuitenkaan tarvitse huolia, sillä suunnittelemme sinulle tarpeisiisi juuri sopivat kampanjat. 

Heräsikö mielenkiinto? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella! 

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Pyydä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!