Suunnittelut

Markkinointisuunnitelma

Markkinointisuunnitelma ohjaa kaikkia markkinoinnin toimenpiteitä

Hyvä markkinointisuunnitelma ohjaa markkinoinnin kaikkia toimia – mitä tehdään, missä ja milloin. Tärkeimpänä se määrittää, mihin markkinoinnin tulisi tähdätä.

Markkinointisuunnitelma on nimensä mukaisesti suunnitelma, jota yritykset käyttävät organisoimaan, toteuttamaan ja seuraamaan markkinointia tietyllä ajanjaksolla. Markkinointisuunnitelmat voivat sisältää erillisiä suunnitelmia eri toimille, mutta niiden kaikkien tulisi suuntautua kohti samoja liiketoiminnallisia tavoitteita. Tämän vuoksi oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen merkitys korostuu.

Olemme kirjoittaneet markkinointisuunnitelman laatimisesta kattavan blogikirjoituksen, jossa kerromme tarkemmin hyvän markkinointisuunnitelman tekemisestä askel askeleelta. Lue täältä, miten laadit hyvän markkinointisuunnitelman.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Markkinoinnin huolellinen, tavoitteellinen ja realistinen suunnittelu on elintärkeä osa liiketoimintasi kehittämistä. Tarvitsetpa sitten kokonaisvaltaista markkinointisuunnitelmaa, suunnitelman päivittämistä tai kampanjanomaista osasuunnitelmaa, Popan asiantuntijat auttavat sinua onnistumaan.

Markkinointisuunnitelma perustuu liiketoimintasi tavoitteisiin

Perehdymme huolellisesti yrityksesi ydinosaamiseen, kilpailijoihin, kohderyhmiisi ja alan tilanteeseen parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Markkinointisuunnitelmaan kartoitetaan markkinoinnin nykytilanne, kilpailija-analyysit, markkinoinnin kohderyhmät, tehtävät toimenpiteet sekä niiden mittarit, aikataulut vuosikelloineen ja arvio markkinointibudjetista. Hyvän suunnitelman pohjalta markkinointia on helppo lähteä toteuttamaan ja suunnitelma toimii samalla myös myynnin tukena.

Kun markkinointisuunnitelma on tehty, voidaan hypätä käytännön tekemisen pariin – Popalta saat muun muassa Google-mainonnan, printtisuoramarkkinoinnin, verkkosivut ja sisällöntuotannon.

Jos tarvitset apua markkinointisuunnitelman laatimiseen, ota yhteyttä meihin. Me autamme mielellämme!
yrityksen markkinoinnin suunnitteleminen
Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!