Tuotannot

Suoramarkkinointi

Suoramarkkinointi

Toteutamme tarpeisiisi tehokkaat printtisuorakampanjat. Toisin kuin voisi kuvitella, printtisuora ei ole kuollut, vaan ikään kuin muuntautumistilassa digitalisaation myötä. Nykyään printtisuorakampanjan etuna on se, että viestisi on käsin kosketeltavissa, toisin kuin digitaalisen markkinoinnin kampanjat.

Popalta saat printtisuorakampanjan, joka ei lennä suoraan takan lämmikkeeksi.

Meillä on miltei rajattomat mahdollisuudet printtien personointiin ja voimme tuottaa teille toimivan kampanjan, joka yhdistää printin ja digitaalisen markkinoinnin. Voimme esimerkiksi lähettää asiakkaillenne personoidun esitteen tai lehtisen, jonka takasivun QR-koodin puhelimellaan skannaamalla asiakas pääsee käsiksi erikoistarjoukseen, tai personoituun verkkosisältöön.

Popan suoramarkkinoinnin kokonaispalvelulla saat:

  • apua kohderyhmäsi määrittelyyn ja osoitteistojen hankintaan
  • graafista apua ideaasi sekä koko kampanjan suunnittelun
  • kampanjan tuotannon sekä logistiset palvelut, kuten itse postituksen
Tutustu Popa-kuvastoomme, jossa on tarkemmin kerrottu painotuotteistamme ja -palveluistamme.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin pohditaan yhdessä paras ratkaisu tarpeisiisi!

Markkinointisuunnitelma, kuvituskuva

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!