Meistä

Popa on pohjoissuomalainen täyden palvelun markkinointitoimisto, jolta saat kaikki markkinoinnin palvelut painotuotteista digitaaliseen markkinointiin ja verkkosivuista messutuotteisiin. Popan toimistot sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä, mutta toimimme myös etelässä Helsingissä/Uudellamaalla. Meillä on yli 60 vuoden kokemus niin markkinointituotteiden suunnittelusta ja painosta, kuin markkinoinnistakin. Popa on monikanavaisen markkinoinnin osaaja.

Me tuotamme painotuotteet laidasta laitaan, kohderyhmääsi puhuttavat sisällöt mediaan, laadukkaat verkkosivut ja verkkokaupat, digitaalisen mainonnan Googlessa ja somessa hakukoneoptimointia unohtamatta. Kaikki tämä ympäri suomen.

Suunnittelemme markkinoinnin strategiat ja suunnitelmat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Kokeneet graafikkomme suunnittelevat visuaaliset ilmeet ja grafiikat tarpeeseen kuin tarpeeseen – niin printtiin kuin digiinkin. 

Popalaiset

Arvot

Toimintamme ytimessä on asiakaslähtöisyys. Sen ympärille rakennamme arvoillamme luottamuksella, positiivisuudella ja innostumisella kaiken, mitä markkinointiin tarvitset. 

Missio

Olemassaolomme tarkoitus on tehdä markkinoinnin ostamisesta helppoa, selkeää ja tuloksellista.