Suunnittelut

Verkkosivut

Verkkosivut ovat digitaalisen liiketoiminnan kotipesä
Ota yhteyttä

Onko digitaalinen liiketilasi kunnossa?

Hyvät verkkosivut ovat tänä päivänä tärkeät minkä tahansa yrityksen toiminnan kannalta. Verkkosivut ovat kuin yrityksesi liiketila, mutta verkossa. Verkkosivujen avulla tieto tarjoamistasi tuotteista ja palveluista on saatavilla missä tahansa, milloin tahansa.

Popan verkkosivuprojektit etenevät näin:

1. Kartoitamme

Teemme huolellisen alkukartoituksen ja suunnitelman – kartoitamme yrityksesi tarpeet ja nykytilanteen, jotta voimme suunnitella yrityksesi tarpeisiin parhaiten vastaavan verkkosivun.

2. Suunnittelemme

Suunnittelemme verkkosivun sisällön ja ulkoasun perustuen alkukartoitukseen – on tärkeää että verkkosivun ulkoasu vastaa tämän päivän tarpeita. 

3. Toteutamme

Toteutamme suunnitelman mukaiset verkkosivut – huolellisesti ja laadukkaasti. Olemme toteuttaneet niin WordPress- kuin Magento-sivuja. Asennamme aina valmiiksi Google Tag Managerin sekä Google Analyticsin, jotta arvokasta dataa voidaan kerätä heti.

4. Ylläpidämme

Ylläpidämme verkkosivuja tarpeen mukaan ja koulutamme teidät julkaisujärjestelmän käyttöön. 

Me Popalla voimme myös tuottaa teille verkkokaupan joko erikseen tai yhteispalveluna verkkosivujen kanssa.

Lue lisää verkkopalveluistamme:

Tarvitsetko uudet verkkosivut vai kaipaavatko nykyiset sivusi päivittämistä? Ota yhteyttä meihin!

Somesovellukset puhelimella
sähköpostimarkkinointi on yksi digimarkkinoinnin muoto

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!