Tuotannot

Verkkokaupat

Verkkokaupat vaivatta Popalta!

Verkkokauppa on kuin yrityksesi liiketila, mutta verkossa. Verkkosivujen ja verkkokauppojen avulla tieto tarjoamistasi tuotteista ja palveluista on saatavilla missä tahansa, milloin tahansa.

Millainen on hyvä verkkokauppa? Popalla tuotettu tietenkin, mutta tässä vielä muutama elintärkeä pointti:

Suurin syy asiakkaiden nopeaan poistumiseen verkkokaupasta on huonosti toteutettu ulkoasu. Verkkokaupan ulkoasun tulee olla viihtyisä, ihan niin kuin liiketilankin. Asiakkaan tulee löytää sivuilta haluamansa tieto nopeasti ja vaivatta. Sisällön tulee myös antaa asiakkaalle vastauksia kysymyksiinsä, ja mikäli sisältö ei vastaa haettua asiaa, nopea poistuminen sivuilta on jälleen takuuvarma lopputulos. Tämän vuoksi verkkosivuille laitettavaa sisältöä kannattaakin pohtia aina ensisijaisesti asiakkaan näkökulmasta. Me voimme suunnitella verkkosivujesi ulkoasun myös erillispalveluna!

Suomalaisten käyttävät nettiä selkeästi eniten puhelimilla. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että verkkokauppasi on optimoitu toimimaan erilaisilla päätteillä hyvin. Popalla tuotetut verkkokaupat ovat aina responsiiviset, eli sivusto mukautuu sivun sen hetkisen käyttäjän laitteen kokoon ja täten takaa korkean laadun käyttökokemuksen.

 

Myös ostamisen ja maksamisen merkitys on äärettömän suuri – ostokynnyksen tulee olla mahdollisimman matala, sekä itse ostamisen ja maksamisen sujuvaa ja mutkatonta. 

Hakukoneoptimointi tarkoittaa verkkosivuston löydettävyyden ja näkyvyyden parantamista hakukonetuloksissa. Onnistuneen optimoinnin avulla verkkosivusi ovat asiakkaiden nähtävillä hakutuloksissa parhaalla hetkellä, asiakkaan etsiessä tarjoamaasi palvelua tai tuotetta. Me Popalla tuotamme tarpeisiinne verkkokaupat ja hakukoneoptimoidut (SEO, Search Engine Optimization) verkkosivut. Popalta saat myös hakukoneoptimoinnin erillispalveluna jo olemassaoleville verkkosivuillesi.

Lyhyeksi koostettuna siis hyvä verkkokauppa on ulkoasultaan selkeä, käyttäjäystävällinen, sisällöiltään hakukoneystävällinen sekä toimivat tilanteessa missä hyvänsä. Hyvän verkkokaupan anatomiaan kuuluu myös paljon muutakin, ja ylempänä onkin lueteltuna vain muutama tärkeä pointti.

Mitä palvelu sisältää?

  • Visuaalisen ilmeen suunnittelun 

  • Mobiiliystävällisen ja responsiivisen verkkokaupan teknisen toteutuksen

  • Maksu- ja toimitustapojen asettamisen 

  • Sisältöjen luonti ja syöttäminen tarpeen mukaan

Me Popalla voimme myös tuottaa teille verkkokaupan joko erikseen tai yhteispalveluna verkkosivujen kanssa.

Verkkokauppojen tuottamisen ytimessä meillä on asiakaskokemus ja korkea laatu. Asiakaskokemus korostuu verkkokaupoissa, sillä niiden tulee toimia saumattomasti, nopeasti ja niiden tulee olla kaikin puolin mutkattomat, jotta itse ostoprosessi verkkokaupassa on asiakkaalle mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä.

Jos pohdit organisaatiosi verkkosivujen tai verkkokaupan toimivuutta tai harkitset uusien perustamista, älä epäröi ottaa yhteyttä Popaan. Me tuotamme teille hakukoneoptimoidut, käyttökokemukseltaan erittäin laadukkaat ja responsiiviset verkkosivut ja verkkokaupat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

Pyydä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!