Toimintatapamme

Meidän tarkoituksenamme on tehdä markkinoinnin palvelujen ostamisesta helppoa, selkeää ja tuloksellista. Tuotamme organisaatiosi tarpeisiin kaiken mitä markkinointiin tarvitset, niin verkkosivuista painotuotteisiin kuin sähköpostimarkkinoinnista messuosastoihin. Markkinoinnin tuotannot räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Tuotantopalveluissamme olemme aina asiakaslähtöisiä ja laatutietoisia. Me haluamme, että onnistut – oli sitten kyseessä markkinointi sosiaalisessa mediassa, painotuotteiden tilaus, klikkimainonta tai verkkosivujen perustaminen yritykselle. Meille tärkeintä tarjoamissamme tuotannon palveluissa on sinun tyytyväisyytesi laadusta tippaakaan tinkimättä, unohtamattakaan markkinoinnin tuloksia.

Tutustu linkkien kautta yksityiskohtaisesti tuotantopalveluihimme. Mikäli et löydä palvelutarjonnastamme etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan erilaisista vaihtoehdoista.

Katso video
sisältömarkkinoinnin suunnittelua tietokoneella
Aiheuttaako digimarkkinoinnin maailma päänvaivaa?

Ei hätää – Popan ilmaisella digimarkkinoinnin oppaalla muodostat hyvän käsityksen siitä, millaisia vaihtoehtoja digitaalisella markkinoinnilla on tarjottavana. Lataa ja opi! 

Lataamalla oppaan hyväksyt uutiskirjetilauksen. Älä huoli, emme spämmää.

Referenssit

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, Taloushallinto

Akvatek Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

Yhteyshenkilöt

Sakke Gustafsson
Toimitusjohtaja
Oulu
040 351 7181
sakke (at) popa.fi

Jyrki Anttila 
Yhteyspäällikkö
Oulu
040 749 4449
jyrki (at) popa.fi

Ilkka Haarahiltunen
Myyntipäällikkö
Rovaniemi
040 160 4128
ilkka (at) popa.fi

Benjam Gustafsson
Myynti, digimarkkinointi
Oulu
040 723 7192
benjam (at) popa.fi

Kysy tarjous tuotantopalveluista

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!