Toimintatapamme

Meidän tarkoituksenamme on tehdä markkinoinnin palvelujen ostamisesta helppoa, selkeää ja tuloksellista. Tuotamme organisaatiosi tarpeisiin kaiken mitä markkinointiin tarvitset, niin verkkosivuista painotuotteisiin kuin sähköpostimarkkinoinnista messuosastoihin.

Tuotantopalveluissamme olemme aina asiakaslähtöisiä ja laatutietoisia. Me haluamme, että onnistut – oli sitten kyseessä markkinointi sosiaalisessa mediassa, painotuotteiden tilaus, klikkimainonta tai verkkosivujen perustaminen yritykselle. Meille tärkeintä tarjoamissamme tuotannon palveluissa on sinun tyytyväisyytesi laadusta tippaakaan tinkimättä, unohtamattakaan markkinoinnin tuloksia.

Tutustu linkkien kautta yksityiskohtaisesti tuotantopalveluihimme. Mikäli et löydä palvelutarjonnastamme etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan erilaisista vaihtoehdoista.

Katso video
Aiheuttaako digimarkkinoinnin maailma päänvaivaa?

Ei hätää – Popan ilmaisella digimarkkinoinnin oppaalla muodostat hyvän käsityksen siitä, millaisia vaihtoehtoja digitaalisella markkinoinnilla on tarjottavana. Lataa ja opi! 

Lataamalla oppaan hyväksyt uutiskirjetilauksen. Älä huoli, emme spämmää.

Referenssit

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

Yhteyshenkilöt

Sakke Gustafsson
Toimitusjohtaja
Oulu
040 351 7181
sakke (at) popa.fi

Jyrki Anttila 
Yhteyspäällikkö
Oulu
040 749 4449
jyrki (at) popa.fi

Ilkka Haarahiltunen
Myyntipäällikkö
Rovaniemi
040 160 4128
ilkka (at) popa.fi

Kysy tarjous tuotantopalveluista

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!