Tuotannot

Tukipalvelut

Hyödylliset linkit:

Kääntäminen

Popa myös kääntää painotuotteesi ja muut materiaalit tarvittaessa.

Logistiikka ja varastot

Toimimme painotalokumppanina valtakunnallisten jakeluorganisaatioiden kanssa. Samoin meillä on reaaliaikainen järjestelmä koko Suomen kattaviin osoitetietojärjestelmiin, esimerkkinä Trafin ajoneuvorekisteri. Näiden ansiosta voimme tuottaa kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden samalta luukulta!

Asiakastiedon rikastaminen

Hyödynnämme jo olemassa olevan asiakastiedon ja rikastamme sitä jatkuvalla tiedon lisäyksellä, eheytyksellä sekä tietojen päivityksellä. Me muutamme irralliset datahippusi asiakastiedon kultakimpaleeksi!

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!