Suunnittelut

Digitaaliset infonäytöt

Digitaalisella infonäytöllä nappaat asiakkaasi huomion helposti

Popalta saat nyt myös kokonaisvaltaisena palveluna digitaalisen infonäytön tai mainosnäytön julkaisjujärjestelmineen liiketilaasi. Mainosnäyttö on erinomainen esimerkiksi liiketilan näyteikkunaan tarjouksista muistuttamaan tai sisätiloihin informoimaan asiakkaita.

Näyttöjä on saatavilla sisä- ja ulkokäyttöön, monessa eri koossa. Sisällönhallintajärjestelmä on täysin etäohjattavissa ja pilvipalvelupohjainen – sen takia me Popalla voimme huolehtia sisältöjen päivitykset puolestasi. Helppoa, eikö?

Digitaalisella näytöllä hoidat monta tehtävää kerralla - tiedottamisen, opastamisen, mainonnan ja viihdyttämisen

Tällä kokonaisuudella tiedotat helposti asiakkaillesi tärkeistä asioista tai opastat asiakkaitasi toimimaan oikein liiketilassasi. Mainosnäyttö toimii loistavasti myynnin vauhdittamisen kanavana.

Lue lisää digitaalisen infonäytön tai mainosnäytön hyödyistä blogistamme!

Näyttö, sen sijainti ja koko sekä näytön materiaali räätälöidään aina yrityksesi tavoitteiden mukaisesti. Nopeatkin muutokset sisällön suhteen ovat mahdollisia, kiitos pilvipohjaisen sisällönhallintajärjestelmän.

Me Popalla ymmärrämme myös tämän hetkiset, epävarmat ajat, emmekä halua tarjota asiakkaillemme kallista palvelua, johon tulisi sitoutua vuosiksi eteenpäin. Palvelussamme on vain yhden kuukauden irtisanomisaika, eikä palvelun käyttöönotosta aiheudu yrityksellesi suurta taloudellista rasitetta. Maksat vain aloituksen sisällöntuotannon kustannukset ja sen jälkeen sopimuksen mukaisesesti kiinteän kuukausimaksun. Hinta määräytyy projektikohtaisesti riippuen muun muassa näytön koosta, tarvittavien sisältömuutoksien tiheydestä sekä projektin työmäärästä.

Digitaalinen mainosnäyttö

Näin infonäyttöprojekti etenee:

Kartoitus

Yhteydenottosi jälkeen suunnittelemme kanssasi mm.  näytön sijainnin, sen koon, kiinnitystavat sekä kiinnityspaikan. Annamme sinulle linkin, jonka kautta voit lähettää meille materiaalia ensimmäistä materiaalia varten, joka näkyy näytössäsi.

Sopimus

Sopimuksessa määritellään sinulle toimitettavat tuotteet, niiden asennus, sisällöntuotanto ja sisällön päivittäminen.

Sisällöntuotanto ja asennus

Tuotamme sisällöt toiveidesi mukaan: kuvia, tekstiä, videota, mitä vain. Taitavat graafikkomme suunnittelevat yrityksesi ilmeen mukaisen sisällön näyttöön. Asennamme näytön käyttökuntoon liiketilaasi. 

Ylläpito, päivittäminen ja tuki

Me autamme, mitä tahansa vastaan tuleekin. Päivitämme sisällöt toiveidesi mukaan ja tekninen tukemme palvelee ongelmatilanteissa.

Tutustu palveluun katsomalla video:

Valitse seuraavista yrityksellesi sopiva paketti:

PopaTV-paketti

Sisältää: 

  • Näytön 
  • Asennukset
  • Järjestelmät ja pilvipalvelun
  • Sisällöntuotannon ja jatkuvat päivitykset sopimuksen mukaan
  • Ylläpidon
  • Tukipalvelut 

PopaTV-paketti ilman sisällöntuotantoa

Sisältää: 

  • Näytön
  • Asennukset
  • Järjestelmän ja järjestelmän käyttökoulutuksen

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!