Suunnittelut

Web Design

Web Designilla erotut verkossa eduksesi

Tuotamme yrityksellesi digitaalista suunnittelua verkkosivujen ulkoasun ja digitaalisten mainosten muodossa niin, että design vetoaa kohderyhmääsi ja täytämme tavoitteesi. Verkkosivujen ulkoasut, bannerimainokset ja muut digitaaliset mainokset on helppo saada käyttöön Popan Web Design-palvelujen avulla.

Verkkosivujen graafinen suunnittelu

Voimme suunnitella verkkosivujesi ulkoasun erillispalveluna tai yhdessä verkkosivujen toteuttamisen kanssa.

Verkkosivujen ulkoasu on erittäin merkittävässä roolissa verkkosivuja suunnitellessa. Hyvä ulkoasu on selkeä, viestii brändin arvoja ja on visuaalisesti miellyttävä. Hyvä verkkosivujen ulkoasu on tärkeää, sillä asiakkaan ensivaikutelma yrityksestäsi tapahtuu yhä useammin verkossa.

Huonosti toteutettu ulkoasu on tutkitusti suurin syy verkkovierailijoiden nopeaan poistumiseen verkkosivuilta. Huono ulkoasu aiheuttaa asiakkaassa epäluottamuksen tunteen. Huonoilta verkkosivuilta selataankin yleensä vain etusivu, jos sitäkään. Sen vuoksi on tärkeää, että ulkoasu on miellyttävä ja käyttäjäystävällinen. Mikäli haluat tarjota asiakkaillesi parhaan asiakaskokemuksen myös verkossa, ota Popaan yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Bannerimainonta ja muut digitaaliset mainokset

Bannerimainonta on verkossa tapahtuvaa mainontaa, jossa mainokset sijoittuvat erilaisten verkkosivujen eri ylä-, ala- tai sivuosiin eri kokoisina ”laatikkoina.” Klikkaamalla laatikoita, päädyt yleensä mainostajan tarjoussivulle tai verkkosivuille.

Bannerimainonta soveltuu mainiosti yrityksesi brändin näkyvyyden kasvattamiseen, liidien generointiin sekä uudelleenmarkkinointiin. Bannerimainokset ovat hyviä ja toimivia myös siitä syystä, että niitä voidaan optimoida kesken kampanjan.

Bannerimainonnassa on erittäin tärkeää, että mainokset erottuvat muiden joukosta positiivisella tavalla. Popan graafikot suunnittelevat tarpeisiinne täydelliset, joukosta erottuvat staattiset tai animoidut bannerit, jotka ovat selkeät ja helposti luettavat, mutta samalla asiakasta houkuttelevat.

Suunnittelemme myös yksittäiseen kampanjaan tai muuten osaksi markkinointiasi muut digitaaliset mainokset, esimerkiksi digitaalista ulkomainontaa varten. Mikäli kiinnostuit muista digitaalisista mainoksista, ota meihin yhteyttä!

Haluaisitko yrityksesi näkyviin erilaisille verkkosivuille bannerimainonnan keinoin? Vai haluatko, että suunnittelemme verkkosivujesi ulkoasun? Ota meihin yhteyttä, niin pohditaan yhdessä sinulle toimivin ratkaisu!

web designin suunnittelua

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

“Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

Kysy meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!