Tuotannot

Painotuotteet​

Painotuotteet kaikkiin tarpeisiin – Popannopeutta! 

Popalta saat ihan kaikki tarvitsemasi painotuotteet – valmiista materiaalista tai meidän ammattitaidolla suunnittelemastamme. Popa on täyden palvelun painotalo. Me tiedämme, että painotuotteita tilatessa laatu ja nopeus ratkaisevat.  Käyttämämme materiaali on ensiluokkaista sekä ympäristöystävällistä. Kaiken lisäksi toimitusaikamme on erittäin nopea, ja painotuotteemme ovat pikaisellakin aikataululla tilattavissa. Digitaalisesta kuvastostamme näet kaikki tarjoamamme painotuotteet.

Olemme tuottaneet painopalveluja valtiojohdolle, pörssiyrityksille, kaupungeille ja kunnille, pk-yrityksille sekä erilaisille yhteisöille ja yhdistyksille, erinomaisin palauttein. Painotuotteidemme toimitusaika on aina nopea ja luotettava. Mikäli siis etsit painotuotteillesi palveluntarjoajaa, voit lopettaa etsimisen Popaan.

Tuotamme painosmääriltään pienetkin painotyöt viestintään ja tilaisuuksiin.

Me toteutamme myös unelmasi omasta kirjasta todeksi. Me painamme sinulle kirjoittamasi runokirjat, romaanit, historiikit, esseet tai vaikka muistelmat. Palvelumme on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta ainutlaatuinen kirjasi voi nähdä päivänvalon laadukkaana painotuotteena.

 Tutustu ja ota yhteyttä!

Popalta nopeasti ja laadukkaasti:

Sopimukset
Kirjelomakkeet
Kirjekuoret
Saatelomakkeet
Saatelehtiöt

Käyntikortit
Esitteet
Flyerit
Julisteet
Suurkuva- ja messutuotteet

Kortit
Kutsut
Ohjelmat
Postikortit
Etusetelit
Lahjakortit

Tarrat 
Teipit
Kalenterit
Kirjat

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.”

Teija Röppänen

Hankimainos

Kuva © Ida Stenros

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

Pyydä meiltä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!