Tuotannot

Klikkimainonta

Haluaisitko enemmän näkyvyyttä brändillesi Facebookissa tai Googlen hakutuloksissa? 

Klikkimainonta, eli PPC (Pay-Per-Click) on mainontaa, jossa maksetaan vain klikatuista mainoksista. Klikkimainonta on siis tapa ostaa kävijöitä verkkosivuillesi. Klikkimainontaa on mahdollista suorittaa sekä sosiaalisissa medioissa että Google Ads-palvelulla. Klikkimainonta on kustannustehokas keino saada näkyvyyttä kampanjoillesi.
Hakukonemainonta Googlessa

Hakukonemainonta on mainontaa, joka esiintyy hakukoneiden hakutuloksissa. Hakukonemainonta on klikkimainonnan suosituin muoto, eikä suotta; Hakukonemainonnalla tuotteesi ja palvelusi ovat asiakkaan näkyvillä parhaalla hetkellä asiakkaan etsiessä verkosta tarjoamaasi tietoa, tuotetta tai palvelua.

Luomme teille tavoitteenne mukaiset hakukonemainonnan kampanjat. Optimoimme kampanjoita matkan varrella, jotta saatte kaiken mahdollisen potentiaalin irti hakukonemainonnasta. Kuinka se hakukonemainonta sitten Popalla toimii? 

Me määrittelemme tutkimuksen avulla, mitkä ovat juuri ne hakusanat, joita asiakas käyttää etsiessään tarjoamaasi tuotetta tai palvelua. Hakusanamäärittelyn jälkeen luomme palvelustasi tai tuotteestasi kertovia, osuvia mainoksia.

Keräämme dataa siitä, miten mainoksesi suoriutuvat käytännössä. Tämän datan analysoimalla saamme tietoomme, mitkä ovat kaikista mainoksista parhaat ja mitä mainoksia täytyy muokata.

Muokkaamme kampanjaa ja sen mainoksia datan suoman tiedon avulla paremmiksi ja kustannustehokkaammaksi. Raportoimme sinulle data apuvälineenä, miten mainoskampanja on onnistunut ja mitä saavutettiin hakukonemainonnalla.

Lyhykäisyydessään Popan hakukonemainonta toimii siis yllä olevalla tavalla. Datan kerääminen ei ole hätähousujen hommaa, vaan siinä kestää noin 3 – 4 viikkoa. Mitä enemmän dataa on, sitä helpompi kampanjaa on optimoida. Hakukonemainonnalla sijoitut siis hakutulosten kärkeen. Eikö kuulostakin hyvälltä? 

Mainonta Facebookissa ja Instagramissa

Facebook-mainonnan absoluuttinen ylivoimatekijä on mainonnan erittäin tarkka kohdentaminen juuri haluamillesi kohderyhmille. Facebook omistaa maailman laajimman ja yksityiskohtaisimman kuluttajatietokannan, jonka avulla mainokset saadaan kohdennettua huolellisesti tavoitteesi mukaisille kohderyhmille.

Tässä listattuna muutamia Facebook-mainostamisen käytön hyötyjä:                      

  1. Kuten hakukonemainonnassa, maksat vain klikkauksista. Mainostaminen Facebookissa siis maksaa vain juuri sen verran kuin sinä haluat.
  1. Yleisösi on jo Facebookissa, sillä jo kolme miljoonaa suomalaista käyttää sitä. Keskimäärin suomalaiset viettävät aikaa Facebookissa 58 minuuttia päivässä.
  1. Facebook tarjoaa myös mahdollisuuden uudelleenmarkkinointiin. Voit siis kohdentaa markkinointikampanjasi niille kuluttajille, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivuillasi tai antaneet sinulle sähköpostiosoitteesi.
 
Klikkimainonta muissa sosiaalisen median kanavissa
Klikkimainontaa on mahdollista  suorittaa myös LinkedInissä ja Twitterissä. Klikkimainonta toimii samalla periaattella myös näissä kanavissa, eli et siis maksa mainoksesi näyttämisestä vaan klikkauksista. Eikö olekin kätevää? 

Heräsikö mielenkiinto? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella! 

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin palveluistamme! 

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa erityisen toimivaa. Popan palveluasenne on huippuluokkaa ja asiat hoidetaan ”kaikki onnistuu”-periaatteella. Popan palveluissa korostuvat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.  Popan vahvuus verkkosivu- ja digitaalisissa palveluissa on ehdottomasti asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sitä kautta oikean ratkaisun esittäminen asiakkaalle.”

Ville Hyry, kehityspäällikkö

Lämpölux

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö on ollut aina sujuvaa. Iso syy pitkään jatkuneeseen asiakkuuteemme on nimenomaan Popalta saamamme asiakaspalvelu. Palvelun laatu säilyy, vaikka tarpeemme ja niiden täyttämisnopeus tulevat välillä yllätyksenä meille itsellemmekin. Palvelunopeus on Popan ehdoton vahvuus myös sisällöntuotannon palveluissa.”

Ilari Hintikka, markkinointi

Freebo Oy

popa-kaikki-markkinoinnin-palvelut

”Yhteistyö Popan kanssa on sujunut jouhevasti. Tilaukset onnistuvat helposti ja yhteyden ottaminen on helppoa. Tarvittaessa kiireellisemmätkin hommat on aina saatu hoidettua. Popan painotuotteet on aina huippulaatuisia ja sellaisia kun on luvattu. Yksilöllinen, joustava ja miellyttävä palveluasenne on syy, miksi Akvatekilla luotetaan Popan palveluihin jatkossakin!”

Joonatan Koskelo, taloushallinto

Akvatek Oy

Pyydä tarjous

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian!